Ένα eshop αποκλειστικά αφιερωμένο στα μωράκια που θέλουν να λερωθούν άφοβα και τους γονείς που δεν θέλουν να πλένουν μετά από κάθε γεύμα!


Στο saliares.gr θα βρείτε συγκεντρωμένες τις καλύτερες σαλιάρες για το μωράκι σας. Η ομάδα μας έχει επιλέξει τις πιο όμορφες, πρακτικές και μοδάτες σαλιάρες.

Βρείτε την ιδανική σαλιάρα και με λίγα κλίκ θα την έχετε στο χώρο σας ώστε να εντυπωσιάσετε στην επόμενη έξοδο σας.


Η εταιρία μας δραστηροποείται στον χώρο των βρεφικών προιόντων από το 2014. Ειδικευόμαστε στην εισαγωγή και διανομή σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Για οποιαδήποτε ερώτηση η διευκρίνηση σχετικά με την εταιρία μας ή προιόντα μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

H παραγγελία σας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσω του καταστήματος μας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας θελήσετε.


Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο +30 213 0388137 καθημερινά από τις 10:00 έως τις 17:00Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να γίνει μέσω της ασφαλής πλατφόρμας του Viva payments, μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό είτε και με αντικαταβολή με μικρή επιβάρυνση για τα έξοδα της.

Η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνει άμεσα και θα έχετε την παραγγελία σας σε 2 εργάσιμες ημέρες.
Άμα η παραγγελία σας καταχωρηθεί και εξοφληθεί μέχρι τις 12 ΠΜ την ημέρα Α, την ημέρα Β θα έχετε την παραγγελία σας στα περισσότερα μέρη της Ελλάδος.